Oplysninger om databasen

Materieldatabasen har til formål at styrke sikkerheden i forbindelse med anvendelse af værktøj og maskiner

Vi styrker sikkerheden ved at formidle kortfattede brugervejledninger om værktøj og materiel. Du kan søge i Materieldatabasen efter kortfattede vejledninger. Vejledningerne er nemme at printe ud på en A4 side. De kan vedlægges værktøjet/maskinerne eller lægges i bilen, så de altid er lige ved hånden. De er også nemme at finde frem og læse på en mobiltelefon, tablet eller iPad.
Klik her for at søge i Materieldatabasen


Brugerprofil

Du kan også oprette en brugerprofil og lave overskuelige lister over det værktøj, som du har i din virksomhed. Listerne gør det nemmere for dig og dine kolleger, at finde frem til den rigtige brugervejledning.
Her kan du oprette en brugerprofil


Leverandører

Alle brugervejledninger i Materieldatabasen oprettes af producenter og leverandører af værktøj og maskiner.
Her kan du oprette en leverandørprofil og komme i gang med at oprette brugervejledninger


Hvem står bag

Materieldatabasen er gratis for alle at bruge og drives af Materielsektionen i Dansk Byggeri. Vi samarbejder med Arbejdstilsynet, 3f, BAR-BA, og en lang række producenter og leverandører om at drive Materieldatabasen.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har forbedringsforslag eller f.eks. savner en brugervejledning.

Ansvarsfraskrivelse:

Du er ikke fritaget for ansvar, uanset hvad der står i Materieldatabasen og de oprettede brugervejledninger. Materielsektionen påtager sig intet ansvar for eventuelle, skader, tab eller omkostninger som følge af at du ikke overholder arbejdsmiljøreglerne, hvad enten det skyldes de oprettede brugervejledninger eller andre årsager.